Depozitare Utilaje Agricole

Depozitare Utilaje Agricole:

Sistem constructiv eficient si economic pentru depozitare utilaje agricole de tip combine, tractoare, mecanizare sere, mijloace de transport, izolate termic sau fara izolatie termica.

Dimensiuni hala productie:

  • deschidere 7-14-21-28 m;
  • lungime 15-100 m;
  • inaltime utila 2-3-4-5 m;
  • izolare termica: panou termoizolant 40-100 mm;
  • structura metalica galvanizata;
  • usi izolate termic;
  • rafturi galvanizate pentru piese de schimb.

Structura metalică

este fabricata Europrofile  din otel OL 37 (posibilitate OL 44 si OL52), profile  HEA, HEB, HEM, IPE, UNP, sudata, sablata Sa2 ½ , grunduita si vopsita RAL 9002. Fixările se executa cu şuruburi clasa 8.8, 10.9 si 12.9 de înalta rezistenta. Conţine piese înglobate in fundaţii, cadre de fronton, cadre curente, sistem de contravântuire,  lonjeroane, pane acoperiş si rigle pereţi din pofile cu pereţi subţiri (tip Z,C,Omega). Pentru deschideri de pana la 15 m se foloseste structura metalica zincata fabricata din profile zincate laminate la rece.

Acoperiş

format din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 40-100 mm, avand 5 cute. Șuruburile de fixare, auto-forante zincate, sunt dotate cu șaibă si garnitură (garnitură vulcanizata de șaibă). Acoperisul include si următoarele elemente: coame, dolii, frontoane, colțare, parazăpezi, jgheaburi și burlane din otel prevopsit cu poliester 25 um in culori RAL standard.

Pereți

formati din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 30-100 mm, profil pentru perete. Panourile se monteaza vertical prin fixari ascunse. Șuruburile de fixare, auto-forante zincate, sunt dotate cu șaibă si garnitură (garnitură vulcanizata de șaibă). Pereții includ de asemenea: coltare si sorțuri tablă prevopsită Poliester 25 um care protejează soclul din beton armat.

Acoperis si Pereti din tabla cutata:

In cazul in care doriti un depozit fara izolare termica, se poate opta pentru tabla cutata vopsita cu poliester in culori RAL.

Tabla cutata se poate livra la grosimea de 0,5 mm, 0,6 mm sau o,7 mm.

Modelul de cuta prezentat este diferit in functie de utilizarea la perete sau acoperis si in functie de distanta intre suporti (pane).

 

 

Estimare automata preturi Depozite Utilaje Agricole