Pavilioane de Gradină

Utilizare:

Astăzi serele sunt utilizate pe scară largă în diverse scopuri versatile. De aceea am extins gama noastră de produse cu pavilioane de gradină. Această gamă oferă un aspect elegant, îmbunătățit la forma tipică, in formă de T și culoarea neagră a cadrului. Pavilioanele de gradină au, de asemenea, structuri puternice si de drenaj din aluminiu.

Structura:

Structura cea mai rigidă de pe piață! Toate pavilioanele noastre au un lucru în comun: jgheabul este un element structural de susținere și este fixat cu șuruburi, spre deosebire de alte pavilioane de pe piață.

Design:

Contribuie la estetica și rigiditatea uimitoare a construcției, care este protejată împotriva rafalelor puternice ale vântului și a precipitațiilor și a zăpezii. Puteți alege un acoperiș din sticlă sau un acoperiș din tiglă fără a compromite integritatea clădirii.

Kit:

Pavilioanele de gradină se livrează sub formă de kit, cu toate elementele necesare incluse in pachete usor de manevrat. Sticla securizată se livreaza asezată vertical pe paleti si in ordinea montajului. Sistemul este DYI impreună cu manualul de montaj. La cerere efectuăm montajul la cheie.

Windfang si inchideri fixate pe peretii exteriori.

Astfel se poate utiliza o zona cu rol de gradina de vara sau gradina de ianrna, pavilon pentru relazare sau sera legume.

Pavilioane-Orangery-info-0726676633

Cerere Ofertă

Pavilioane de Grădină