Sera folie

Cultivati tomate si legume sanatoase in sere folie tip tunel


Serele de folie tip tunel sunt o soluție populară și accesibilă pentru cultivarea plantelor. Acestea sunt formate din structuri arcuite, confecționate din metal sau plastic, acoperite cu folie transparentă. Designul în formă de tunel permite o creștere optimă a plantelor, permițând luminii și aerului să circule liber.

Serelele de folie tip tunel sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme, de la modele mici și compacte, până la modele mari, care pot fi utilizate în scop comercial. Acestea pot fi, de asemenea, personalizate cu opțiuni suplimentare, cum ar fi uși de acces, ferestre de ventilare și sisteme de încălzire.

Un avantaj major al serei de folie tip tunel este costul redus față de alte tipuri de sere, permițând agricultorilor să își extindă activitățile de cultivare fără a cheltui o sumă mare de bani. De asemenea, acestea sunt ușor de asamblat și de mutat, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de setări.

Serelele de folie tip tunel sunt de obicei utilizate pentru cultivarea plantelor sezoniere, cum ar fi legumele și florile, dar pot fi, de asemenea, utilizate pentru cultivarea plantelor perene, cum ar fi arbuștii sau pomii fructiferi. Acestea sunt de asemenea utilizate în scopuri educaționale, fiind o modalitate excelentă de a învăța copiii și adulții despre creșterea plantelor și agricultură.

În general, serelele de folie tip tunel sunt o soluție excelentă pentru agricultori, grădinari și pasionații de plante, oferind o modalitate accesibilă și eficientă de a crește o varietate de plante într-un mediu protejat. Cu o gamă largă de dimensiuni și opțiuni disponibile, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice setare și pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui utilizator.

SERA FOLIE TIP TUNEL- Caracteristici
  • Folie rezistenta UV polietilenă armata cu fibra de sticlă
  • Folie grosime 200 um.
  • Dimensiuni 180 x 240 x H200 cm
  • Suprafata 4,3 m2
  • Ventilare laterala si in partea din spate
  • Usa cu fermoar
{{brizy dc img featured image size= Sera folie
Usa cu fermoar
Usa cu fermoar
Fixare usa deschisă
Înălțime mare
Ventilare laterală si în spate
Garnituri EPDM

Luati legatura cu noi pentru urmatorul dumneavoastra proiect

Oferim servicii de consultanta in proiectarea si construirea serelor si solariilor profesionale bazate pe 25 de ani de experienta