Sera Termopan Bucuresti

Contructie sera flori din geam termopan pe structura galvanizata

Structura metalica galvanizata

Anvelopa pereti din geam termopan 4-16-4 in rame din aluminiu.

O sera termopan este o structură specială destinată cultivării plantelor în condiții controlate. Aceasta este realizată prin folosirea unui material special numit termopan, care constă din două sau mai multe straturi de sticlă sau policarbonat, separate printr-un spațiu mic. Acest spațiu este umplut cu un gaz inert, cum ar fi argonul, care ajută la izolarea termică și reduce pierderea de căldură prin conducție.

Serele termopan sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, deoarece oferă o izolație termică excelentă, reducând costurile de încălzire în sezonul rece și de răcire în sezonul cald. De asemenea, acestea reduc pierderile de umiditate și de căldură prin condensare, ceea ce contribuie la creșterea sănătoasă a plantelor.

Serele termopan pot fi utilizate pentru cultivarea unei game largi de plante, cum ar fi legume, fructe, flori și plante ornamentale. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, în funcție de nevoile și preferințele utilizatorului.

Pe lângă izolația termică și eficiența energetică, serele termopan oferă, de asemenea, un nivel ridicat de siguranță și securitate, deoarece sticla sau policarbonatul utilizat este rezistent la impact și nu se sparge ușor. De asemenea, acestea sunt ușor de curățat și întreținut.

În concluzie, o sera termopan este o alegere excelentă pentru cultivarea plantelor în condiții controlate și asigurarea unui mediu de creștere optim. Aceasta oferă o izolație termică excelentă, eficiență energetică, siguranță și securitate, precum și o gamă largă de opțiuni de dimensiuni și forme.

RRE sera termopan bucuresti romania29 1 Sera Termopan Bucuresti