Title Image

Sere Legume

ACD® este alegerea pentru siguranță

 

ACD® îmbunătățește continu calitatea serelor de la Prestige. Astăzi, opțiunea a sticlei (4mm) securizata care este folosită întotdeauna ca standard pentru toate modelele noastre de calitate. Deoarece siguranța este extrem de importantă. În plus, ACD® alege, de asemenea, să pună la dispoziție geamurile noastre securizate cu muchii laterale lustruite. Acest lucru asigură o mai mare rezistență și siguranță! Se asigură o instalare și o calitate sigură!

Sticla securizată are multe caracteristici suplimentare:

  • 7 x mai puternică decât sticla standard horticolă;
  • 5 x mai puternică decât sticla netemperată;
  • Conform standardului european de temperare EN12150
  • În caz de spargere, aceasta se sparge în bucăți inofensive, mici, cum ar fi o fereastră auto. Mai mare rezistentă la influențele din natură, cum ar fi grindina și zăpada.

Beneficiile dvs.:

  • Un loc sigur pentru jocul copiilor. Sticla poate rezista în siguranță într-o lovitură puternică cu mingea de fotbal. Securitate suplimentară pentru oameni și animale
  • Nu există muchii ascuțite = lustruite = în condiții de siguranță în timpul asamblării
  • Mai puține probleme în timpul transportului
  • Sticla sablată la acoperiș – aspect unic – plus distribuie lumina mai bine în interior și nu are effect de lupă.

Vom merge mai departe la ACD®

Serele de la Prestige sunt complet echipate în sticlă de siguranță standard de 4 mm. Pereții laterali sunt compuși din sticlă securizată transparentă (clară) și acoperișul este executat cu geam securizat sablat (mat). Acest lucru este unic! Adesea acest lucru este oferit doar ca opțiune, în timp ce oferă o mulțime de valoari adăugate.

Beneficiile dvs.:

Razele soarelui sunt distribuite, astfel încât există șanse mai mici de ardere a plantelor.

O distribuție mai bună a luminii, ceea ce face plantele să crească mai accelerat și mai ferme.

Condensul, in caz ca apare, (de obicei cand nu se incalzeste sera) curge în jos pe sticlă, fără să picure pe plante și astfel acestea sunt mai puțin susceptibile la boli.

Combinăm avantajele ambelor geamuri securizate si sablate și geamul de securizat clar de la pereți. Acest lucru este excepțional și unic în lumea serelor hobby. În acest fel vă puteți bucura de efectul maxim de seră, fără costuri suplimentare.

Sera legume R305H 3,06 x 3,71 m H 2,59 m

Sere-Legume-Sticla-detalii-la-sere-natura.ro_

https://constructii-online.ro/product/sera-sticla-r305h/

Cerere Ofertă

Sere LegUme