Sere legume

Cultivati tomate si legume sanatoase in Sere legume din sticla


Seră pentru legume construită din sticlă securizată de înaltă calitate și produsă in UE, renumită pentru producția de sere și soluții de creștere a plantelor.

Această seră oferă un mediu controlat și protejat pentru cultivarea legumelor, oferind o protecție împotriva vremii nefavorabile și a insectelor. Sticla securizată utilizată în construcția serei este rezistentă la zgârieturi și la impact, astfel încât seră poate fi utilizată în condiții de siguranță pe termen lung.

Serele legume sunt proiectate pentru a maximiza cantitatea de lumină naturală care ajunge la plante, în timp ce mențin un mediu constant și optim de temperatură și umiditate. Această seră de legume poate fi utilizată pentru cultivarea unei varietăți de legume, cum ar fi roșii, castraveți, ardei, salate și multe altele.

Construcția serei este robustă și durabilă, cu o structură de aluminiu solidă și rezistentă la coroziune. Seră este ușor de asamblat și de întreținut și este proiectată pentru a fi folosită pe termen lung, oferind o soluție durabilă și eficientă pentru cultivarea legumelor.

Producatorul nostru, din UE, îmbunătățește continu calitatea serelor de la Prestige. Astăzi, opțiunea a sticlei (4mm) securizata care este folosită întotdeauna ca standard pentru toate modelele noastre de calitate. Deoarece siguranța este extrem de importantă. În plus, punem la dispoziție geamurile noastre securizate cu muchii laterale lustruite. Acest lucru asigură o mai mare rezistență și siguranță! Se asigură o instalare și o calitate sigură!

sera legume acd sticla Sere legume

Sere legume din sticla - caracteristici sticla securizata


Sera Prestige este produsa in UE, de o companie specializată în producția de sere de înaltă calitate. Această seră este una dintre cele mai populare modele pentru Romania, fiind proiectată pentru a satisface nevoile grădinarilor amatori și profesioniști.

Sera Prestige este construită dintr-o structură de aluminiu solidă și rezistentă la coroziune, cu un acoperiș din sticlă securizată. Aceasta oferă o protecție excelentă împotriva elementelor externe precum ploaia, vântul și lumina directă a soarelui, creând un mediu controlat și protejat pentru plante.

Sticla securizată are multe caracteristici suplimentare:

este de 7 x mai puternică decât sticla standard horticolă;

este de 5 x mai puternică decât sticla netemperată;

Conform standardului european de temperare EN12150

În caz de spargere, aceasta se sparge în bucăți inofensive, mici, cum ar fi o fereastră auto.

Mai mare rezistentă la influențele din natură, cum ar fi grindina și zăpada.

Această seră dispune de o serie de caracteristici care o fac ideală pentru cultivarea legumelor și plantelor. Printre acestea se numără: o ușă dublă, care permite accesul ușor la interiorul serei, ferestre de ventilare, care permit reglarea temperaturii și umidității în interiorul serei, precum și un sistem de colectare a apei de ploaie pentru irigarea plantelor.

Sera Prestige este disponibilă într-o varietate de dimensiuni, ceea ce înseamnă că poate fi adaptată la nevoile individuale ale fiecărui grădinar. De asemenea, seră este ușor de asamblat și de întreținut, oferind o soluție convenabilă și durabilă pentru cultivarea plantelor și legumelor într-un mediu protejat.

Beneficiile dumneavoastra:
  • Un loc sigur pentru jocul copiilor. Sticla poate rezista în siguranță într-o lovitură puternică cu mingea de fotbal. Securitate suplimentară pentru oameni și animale
  • Nu există muchii ascuțite = lustruite = în condiții de siguranță în timpul asamblării
  • Mai puține probleme în timpul transportului
  • Sticla sablată la acoperiș – aspect unic – plus distribuie lumina mai bine în interior și nu are effect de lupă.

Avantaje sere legume Prestige:


Serele de la Prestige sunt complet echipate în sticlă de siguranță standard de 4 mm. Pereții laterali sunt compuși din sticlă securizată transparentă (clară) și acoperișul este executat cu geam securizat sablat (mat). Acest lucru este unic! Adesea acest lucru este oferit doar ca opțiune, în timp ce oferă o mulțime de valoari adăugate.

Razele soarelui sunt distribuite, astfel încât există șanse mai mici de ardere a plantelor.

O distribuție mai bună a luminii, ceea ce face plantele să crească mai accelerat și mai ferme.

Condensul, in caz ca apare, (de obicei cand nu se incalzeste sera) curge în jos pe sticlă, fără să picure pe plante și astfel acestea sunt mai puțin susceptibile la boli.

Combinăm avantajele ambelor geamuri securizate si sablate și geamul de securizat clar de la pereți. Acest lucru este excepțional și unic în lumea serelor hobby. În acest fel vă puteți bucura de efectul maxim de seră, fără costuri suplimentare.

Luati legatura cu noi pentru urmatorul dumneavoastra proiect

Oferim servicii de consultanta in proiectarea si construirea serelor si solariilor profesionale bazate pe 25 de ani de experienta

Sera legume - prezentare


Sera legume R305H 3,06 x 3,71 m H 2,59 m

Structură aluminiu
Structură aluminiu
Înălțime mare
Înălțime mare
Garnituri EPDM
Garnituri EPDM
Opționale
Opționale
Rafturi
Rafturi
Folie umbrire
Folie umbrire
Șuruburi inox
Șuruburi inox
Sticlă securizată
Sticlă securizată
sere legume acd sticla
Sera R305H
Descarca pliantul pentru Sere legume din sticla