Sere sticla securizata – structura aluminiu

SERE Premium - sere din sticla securizata cu structura de aluminiu


Serele sunt produse în UE și sunt cunoscute pentru structura lor din aluminiu de înaltă calitate și acoperișul din sticlă securizată. Aceste sere sunt concepute pentru a oferi o protecție optimă plantelor și legumelor împotriva vântului, ploii, zăpezii, grindinei și altor condiții meteorologice nefavorabile

Structura din aluminiu a serei este durabilă și rezistentă la coroziune, ceea ce face ca serele să fie o alegere excelentă pentru cei care doresc să investească într-un sistem de cultură durabil și de lungă durată. Sticla securizată utilizată pentru acoperișul serei este de înaltă calitate și asigură o transmisie luminoasă optimă pentru a permite plantelor să crească sănătoase și viguroase.

Serele sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme, de la sere pentru uz casnic până la sere comerciale de dimensiuni mari. Ele sunt proiectate să ofere o flexibilitate maximă în ceea ce privește sistemul de iluminare, încălzire, ventilare și udare, astfel încât să se poată obține condițiile de creștere optime pentru diverse specii de plante

SERE Premium - Beneficii:

  • Sistem complet, structura, sticlă, trape, ușă, garnituri EPDM, sisteme fixare.
  • Suprafață ridicată
  • Cadru aluminiu + șuruburi inox A2
  • Sticlă grosime 4 mm securizată
  • Usă Sticla + usă plasa (opțional)
  • Trape acoperis 1-4 buc
  • Jgheaburi aluminiu si burlane PVC
  • Kit Montaj + Manual Montaj
{{brizy dc img featured image size= Sere sticla securizata

Luati legatura cu noi pentru urmatorul dumneavoastra proiect

Oferim servicii de consultanta in proiectarea si construirea serelor si solariilor profesionale bazate pe 25 de ani de experienta

Sere, terase, pavilioane si carport din sticla securizata


sere urbane

Sere urbane

Serele urbane sunt structuri de dimensiuni reduse, folosite pentru cultivarea plantelor în orașe sau în zone urbane. Acestea pot fi amplasate pe acoperișurile clădirilor, în parcuri sau în alte spații verzi din oraș.

sere legume acd sticla

Sera legume

Sera pentru legume cu acoperiș din sticlă securizată este o structură specială, concepută pentru a cultiva legume într-un mediu protejat, controlat și optim pentru creșterea acestora.

Pavilioane de gradina

Pavilioane de gradina

Astăzi serele sunt utilizate pe scară largă în diverse scopuri versatile. De aceea am extins gama noastră de produse cu pavilioane de gradină.

Terase acoperite-carport

Terase acoperite-carport

Aceste sisteme sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme și stiluri și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor clienților.