Sere urbane

Sere urbane - cultivati propriile legume, chiar si la bloc


Oferim soluții complete pentru clienții care doresc să își construiască o seră urbana pentru folosinta personala a familiei. Comercializam si montam sere urbane cu pereti drepti sau inclinati.

Tendința este inconfundabilă, oamenii se mută tot mai mult în oraș, iar grădinile devin din ce în ce mai mici. Gama urbană răspunde în întregime acestei nevoi. Cu „casele de sticlă” numite „piccolo”, compacte și la modă, oricine își poate începe agricultura urbană.

Versiunea sa „înjumătățită”, Miccolo, a fost proiectată special pentru balcoane sau terase mai înguste. Această versiune este atașată la perete de cea mai înaltă parte a acesteia.

Serele urbane sunt structuri de dimensiuni reduse, folosite pentru cultivarea plantelor în orașe sau în zone urbane. Acestea pot fi amplasate pe acoperișurile clădirilor, în parcuri sau în alte spații verzi din oraș. Serele urbane sunt proiectate astfel încât să ocupe un spațiu mic și să ofere o soluție de producție a alimentelor în zonele urbane, unde spațiul verde și terenurile agricole sunt limitate.

Principalele avantaje ale serelelor urbane sunt:

  • Producție locală: Serelele urbane oferă o soluție de producție a alimentelor la nivel local, ceea ce înseamnă că alimentele pot fi mai proaspete și mai sănătoase, cu un impact mai mic asupra mediului.
  • Utilizarea eficientă a spațiului: Serelele urbane sunt proiectate astfel încât să ocupe un spațiu mic și să maximizeze producția. Acestea pot fi amplasate în zone care altfel ar fi neutilizate, cum ar fi acoperișurile clădirilor sau spațiile verzi din orașe.
  • Controlul calității: În serelele urbane, condițiile de creștere pot fi controlate, ceea ce permite o producție mai constantă și de calitate superioară.
  • Reducerea costurilor de transport: Producția locală de alimente reduce costurile de transport, ceea ce poate reduce emisiile de dioxid de carbon și poate contribui la creșterea durabilității.
  • Promovarea educației și a comunității: Serelele urbane pot fi utilizate pentru a educa comunitățile despre importanța alimentației sănătoase și a producției locale de alimente, și pentru a promova comunitatea prin implicarea membrilor în cultivarea plantelor.
  • Serele urbane pot fi construite din diferite materiale, cum ar fi policarbonat, sticlă sau plastic, și pot fi dotate cu sisteme de iluminare, irigare și control al temperaturii pentru a asigura condiții optime de creștere a plantelor.
{{brizy dc img featured image size= Sere urbane

Luati legatura cu noi pentru urmatorul dumneavoastra proiect

Oferim servicii de consultanta in proiectarea si construirea serelor si solariilor profesionale bazate pe 25 de ani de experienta

PICCOLO – Sera Urbana


Serele urbane Piccolo sunt produse in Uniunea Europeana, care produce o gamă largă de sere și solarii. Serele Piccolo sunt sere compacte, proiectate pentru a fi amplasate pe balcoane sau în grădini mici. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, începând de la 0,6 metri pătrați și ajungând până la 2,7 metri pătrați. Serele Piccolo sunt realizate din profile de aluminiu anodizat și sunt acoperite cu policarbonat transparent sau sticlă securizată, în funcție de preferințele clientului.

Dimensiuni comercializate:

Sera Urbana 1,59 x 1,48 m

Sera Urbana 1,59 x 2,24 m

Sera Urbana 1,59 x 2,98 m

Printre caracteristicile serelelor Piccolo se numără ușile glisante pentru acces ușor și ventilarea ușoară, sistemul de fixare rapidă a policarbonatului sau a sticlei, sistemul de drenaj pentru evitarea acumulării de apă și suporturile pentru rafturi pentru a maximiza spațiul de cultivare. Serele Piccolo sunt prevăzute cu sisteme de iluminat și de încălzire, în funcție de nevoile specifice ale plantelor cultivate și de condițiile climatice din zona în care sunt amplasate.

Piccolo aluminiu
Piccolo aluminiu
Piccolo albastru deschis
Piccolo albastru deschis
Piccolo galben
Piccolo galben
Piccolo negru – vopsire electrostatică a aluminiului – rezistență maximă
Piccolo negru – vopsire electrostatică a aluminiului – rezistență maximă

MICCOLO – Sera Urbana


Serele urbane Miccolo sunt fabricate din profile de aluminiu anodizat, ceea ce le face rezistente la coroziune și la intemperii. Acestea sunt acoperite cu sticlă securizată sau cu policarbonat transparent, în funcție de preferințele clientului. Serele sunt prevăzute cu uși glisante pentru acces ușor și ventilare, sisteme de fixare rapidă a acoperișului, precum și cu suporturi pentru rafturi și tavane pentru a maximiza spațiul de cultivare.

Dimensiuni comercializate:

Sera Urbana latime 0,82 m x lungime 1,48 m

Sera Urbana latime 0,82 m x lungime 2,24 m

Sera Urbana latime 0,82 m x lungime 2,98 m

Miccolo M 03
Miccolo M 03
Miccolo M 04
Miccolo M 04
Miccolo M02
Miccolo M02
Trape cu automatizare – deschidere si inchidere automata
Trape cu automatizare – deschidere si inchidere automata

Sera in completarea casei


Poate avea rol de windfang si protectie perete casa. Pavilion sau terasa inchisa pentru perioade reci sau ploioase.

Aceste sere sunt proiectate pentru a fi instalate într-un mod integrat cu casa existentă, ceea ce le face o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să-și extindă spațiul de locuit și să-și îmbunătățească gradina sau să cultive plantele preferate într-un spațiu protejat. Oferim servicii de proiectare personalizate, instalare și asistență tehnică pentru a ajuta clienții să obțină serele perfecte pentru nevoile lor.

Sunt sere care sunt proiectate și construite pentru a fi integrate în arhitectura casei, astfel încât să se potrivească perfect cu stilul și designul acesteia. Acestea sunt construite din profile de aluminiu de înaltă calitate, care sunt rezistente la coroziune și la intemperii, și sunt acoperite cu sticlă securizată sau policarbonat transparent.

Pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Acestea pot fi proiectate să includă caracteristici precum uși și ferestre suplimentare pentru acces și ventilare ușoară, sisteme de drenaj pentru evitarea acumulării de apă, iluminare și încălzire, sisteme de rafturi pentru a maximiza spațiul de cultivare și multe altele.

Sera in completarea casei
Catalog sere urbane