Actuatoare hidraulice Univent si Megavent

Sisteme de actuatoare hidraulice destinate deschiderii ferestrelor si trapelor la sere. Acestea deschid trapa la temperatura de 25 grade Celsius si inchid la 17 grade Celsius.

Se utilizeaza la serele cu policarbonat si la serele cu sticla.

Actuatoarele hidraulice sunt un tip specific de actuatoare hidraulice folosite în sistemele de deschidere și închidere a ferestrelor și ușilor în sere și clădiri agricole.

Actuatoarele hidraulice folosesc un piston cu acțiune dublă, care este activat de un fluid hidraulic, pentru a deschide și închide ferestrele și ușile în funcție de temperatură și umiditatea din seră. Acestea sunt proiectate să ofere o operațiune liniară precisă, cu o varietate de opțiuni de control pentru a se adapta la nevoile specifice ale serelor și clădirilor agricole.

Actuatoarele hidraulice Univent si Megavent sunt cunoscute pentru fiabilitatea și durabilitatea lor, oferind un ciclu de viață lung și fiind capabile să funcționeze în condiții climatice extreme. Ele sunt de asemenea ușor de instalat și de întreținut, cu o gamă largă de accesorii și opțiuni de control disponibile pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale fiecărui sistem de ventilare și automatizare în seră.

Univent si Megavent actuatoare dechidere ferestre si trape sere produs in stoc la Rufy Roof Engineering1 1 Actuatoare hidraulice Univent si Megavent