Pavilioane de gradina

Pavilioane de gradina - liniste in curtea ta


Pavilioanele de grădină sunt construcții destinate utilizării în grădină sau în afara casei, care oferă un spațiu protejat pentru relaxare, petrecerea timpului liber, cultivarea plantelor și multe altele. Aceste pavilioane sunt produse in UE, de o companie renumită pentru producția de sere și soluții de creștere a plantelor.

Pavilioanele de grădină sunt construite din aluminiu și sticlă securizată, oferind o combinație perfectă între durabilitate, rezistență și eleganță. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și stiluri, de la modele simple, cu acoperiș plat, la modele cu acoperiș înclinat și coloane decorative.

Aceste pavilioane pot fi utilizate în multe moduri, de la un loc de relaxare în aer liber până la o zonă de grădinărit protejată. Ele oferă o protecție excelentă împotriva elementelor externe, precum soarele, vântul și ploaia, ceea ce le face ideale pentru utilizarea pe tot parcursul anului.

Pavilioanele de grădină sunt ușor de asamblat și de întreținut, iar compania oferă o gamă largă de accesorii și opțiuni de personalizare pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui client. Aceste pavilioane sunt ideale pentru cei care caută o soluție durabilă și elegantă pentru a-și extinde spațiul de locuit sau pentru a-și crea propria oază de relaxare în aer liber.

{{brizy dc img featured image size= Pavilioane de gradina

Pavilioane de gradina - standalone


Utilizare:

Astăzi serele sunt utilizate pe scară largă în diverse scopuri versatile. De aceea am extins gama noastră de produse cu pavilioane de gradină. Această gamă oferă un aspect elegant, îmbunătățit la forma tipică, in formă de T și culoarea neagră a cadrului. Pavilioanele de gradină au, de asemenea, structuri puternice si de drenaj din aluminiu.

Structura:

Structura cea mai rigidă de pe piață! Toate pavilioanele noastre au un lucru în comun: jgheabul este un element structural de susținere și este fixat cu șuruburi, spre deosebire de alte pavilioane de pe piață.

Design:

Contribuie la estetica și rigiditatea uimitoare a construcției, care este protejată împotriva rafalelor puternice ale vântului și a precipitațiilor și a zăpezii. Puteți alege un acoperiș din sticlă sau un acoperiș din tiglă fără a compromite integritatea clădirii.

Kit:

Pavilioanele de gradină se livrează sub formă de kit, cu toate elementele necesare incluse in pachete usor de manevrat. Sticla securizată se livreaza asezată vertical pe paleti si in ordinea montajului. Sistemul este DYI impreună cu manualul de montaj. La cerere efectuăm montajul la cheie.

Structură aluminiu
Structură aluminiu
sticla securizata
Sticla securizata
Aerisire eutomată
Aerisire automată

Windfang si pavilioane de gradina montate pe peretii laterali


Utilizare:

Windfang este o soluție inovatoare pentru protejarea intrării în clădire de vânt, ploaie și alte elemente externe, fabricată in UE, specializată în producția de soluții de protecție pentru mediul exterior.

Structura:

Acest produs este construit dintr-un cadru solid de aluminiu și acoperit cu sticlă securizată, oferind o protecție excelentă împotriva vântului puternic, a ploii și a zăpezii. Designul său modern și elegant îl face potrivit pentru orice clădire, fie că este vorba despre o casă particulară sau de un spațiu comercial.

Design:

Windfang este disponibil în diferite dimensiuni și stiluri, permițând astfel adaptarea acestuia la nevoile specifice ale fiecărui client. În plus, produsul este ușor de asamblat și întreținut, fiind o soluție convenabilă și durabilă pentru protejarea intrării în clădire.

Kit:

Windfang poate fi personalizat cu o serie de opțiuni suplimentare, precum sisteme de iluminare și încălzire, permițând utilizatorilor să se bucure de intrarea protejată și confortabilă în clădire în orice moment al anului.

În general, Windfang este o soluție excelentă pentru protejarea intrării în clădire de vânt, ploaie și alte elemente externe. Acest produs de calitate înaltă oferă un mediu protejat și confortabil, îmbunătățind experiența utilizatorilor și protejând clădirea de deteriorare.

Windfang si inchideri fixate pe peretii exteriori.
Windfang si inchideri fixate pe peretii exteriori.
Windfang si inchideri fixate pe peretii exteriori.
Windfang si inchideri fixate pe peretii exteriori.
Descarca pliantul pentru pavilioane de gradina