Constructie depozite

Hale de productie pe structura metalica cu panouri termoizolante


Proiectam, producem si montam depozite pe structura metalica cu pereti din panouri termoizolante si acoperis in tabla cutata sau panouri termoizolante cutate.

Construcția de depozite pe structură metalică este o soluție populară pentru depozitarea diferitelor tipuri de bunuri. Aceste depozite sunt realizate dintr-o structură metalică puternică, care oferă suport și stabilitate pentru acoperișul și pereții depozitului. Această structură este, de obicei, realizată din oțel galvanizat, care oferă o rezistență sporită la coroziune și la factorii externi, cum ar fi vântul și precipitațiile.

Sistem constructiv eficient si economic pentru depozite izolate termic sau fara izolatie termica.

Dimensiuni hala productie:
  • deschidere 7-14-21-28 m;
  • lungime 15-100 m;
  • inaltime utila 2-3-4-5 m;
  • izolare termica: panou termoizolant 40-100 mm;
  • structura metalica galvanizata;
  • usi izolate termic;
  • rafturi galvanizate;
  • depozit frig 0-3 grade;
IMG 2234 Constructie depozite

Oferim solutii complete pentru depozite si hale metalice in functie de necesitatile dumneavoastra


Proiectare

Proiectam depozite pe structura metalica in functie de specificatiile dumneavoastra, tinand cont de: dimensiuni, capacitati, zona geografică, climatul, necesitățile de stocare, reglementările locale

Constructie

Această etapă implică determinarea tipului de structură metalică ce trebuie folosită (de exemplu, grinzile și stâlpii), precum și dimensiunile acestora. Calcularea sarcinilor și a încărcăturilor care trebuie suportate de structură, precum și a elementelor de ancorare și de fixare.

Montaj

Această etapă implică planificarea și pregătirea terenului, realizarea fundației și a armăturii, instalarea structurii metalice și a panourilor termoizolante, precum și a sistemelor de iluminare, ventilare și încălzire.

Depozite si hale metalice - Elemente constructive


STRUCTURA METALICĂ

este fabricata Europrofile din otel OL 37 (posibilitate OL 44 si OL52), profile HEA, HEB, HEM, IPE, UNP, sudata, sablata Sa2 ½ , grunduita si vopsita RAL 9002. Fixările se executa cu şuruburi clasa 8.8, 10.9 si 12.9 de înalta rezistenta. Conţine piese înglobate in fundaţii, cadre de fronton, cadre curente, sistem de contravântuire, lonjeroane, pane acoperiş si rigle pereţi din pofile cu pereţi subţiri (tip Z,C,Omega). Pentru deschideri de pana la 15 m se foloseste structura metalica zincata fabricata din profile zincate laminate la rece.

ACOPERIŞ

format din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 40-100 mm, avand 5 cute. Șuruburile de fixare, auto-forante zincate, sunt dotate cu șaibă si garnitură (garnitură vulcanizata de șaibă). Acoperisul include si următoarele elemente: coame, dolii, frontoane, colțare, parazăpezi, jgheaburi și burlane din otel prevopsit cu poliester 25 um in culori RAL standard.

acoperis

PEREȚI

formati din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 30-100 mm, profil pentru perete. Panourile se monteaza vertical prin fixari ascunse. Șuruburile de fixare, auto-forante zincate, sunt dotate cu șaibă si garnitură (garnitură vulcanizata de șaibă). Pereții includ de asemenea: coltare si sorțuri tablă prevopsită Poliester 25 um care protejează soclul din beton armat.

PEREȚI

ACOPERIS SI PERETI DIN TABLA CUTATA:

In cazul in care doriti un depozit fara izolare termica, se poate opta pentru tabla cutata vopsita cu poliester in culori RAL.

Tabla cutata se poate livra la grosimea de 0,5 mm, 0,6 mm sau o,7 mm.

Modelul de cuta prezentat este diferit in functie de utilizarea la perete sau acoperis si in functie de distanta intre suporti (pane).

Luati legatura cu noi pentru urmatorul dumneavoastra proiect

Oferim servicii de consultanta in proiectarea si construirea serelor si solariilor profesionale bazate pe 25 de ani de experienta

Galerie imagini