Constructie ferme agricole pentru animale

Ferme agricole pe structura metalica cu tabla cutata


pentru animale. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare:

 • Dimensiunea și amplasarea fermei: Acestea trebuie să fie suficient de mari pentru a permite animalelor să se miște confortabil și să ofere suficient spațiu pentru echipamentele necesare. Amplasarea fermei trebuie să fie într-o zonă care să ofere acces facil la surse de apă și hrană.
 • Planul de ferma: Planificarea fermă necesită să țineți cont de tipul de animale pe care doriți să îi creșteți, cum ar fi vitele, porcii, păsările sau alte animale. În general, animalele necesită adăposturi separate, cu zone de hrănire și adăpare.
 • Materiale de construcție: Materialele de construcție trebuie să fie durabile și să reziste la condițiile meteorologice, cum ar fi ploaia, zăpada și vântul. Materialele de construcție comune includ betonul, oțelul, lemnul și caramida.
 • Ventilație și iluminare: Ferma trebuie să aibă o bună ventilare și iluminare naturală pentru a asigura că animalele au un mediu confortabil. În plus, ar putea fi necesară instalarea unui sistem de ventilație artificială sau de iluminare.
 • Sisteme de apă și canalizare: Animalele necesită o sursă de apă curată și proaspătă, precum și un sistem de canalizare eficient pentru a preveni contaminarea mediului cu dejecții.
hala depozit exterior paniu termoizolant rre 1 Constructie ferme agricole pentru animale
Sistem constructiv eficient si economic pentru ferme animale: bovine, porcine, ovine, caprine, cai si pui, izolate termic sau fara izolatie termica in cazuri speciale.
Dimensiuni hala productie:
 • deschidere 7-14-21-28 m;
 • lungime 15-100 m;
 • inaltime utila 2-3 m;
 • izolare termica: panou termoizolant 40-100 mm;
 • structura metalica galvanizata;
 • usi izolate termic;
 • panouri termoizolante cu poliuretan;
 • panouri rezistente la foc cu izolatie din roca bazaltica.

Oferim solutii complete pentru ferme animale in functie de necesitatile dumneavoastra


Proiectare

Proiectam ferme agricole pentru animale pe structura metalica in functie de specificatiile dumneavoastra, tinand cont de: dimensiuni, capacitati, zona geografică, climatul, necesitățile de stocare, reglementările locale

Constructie

Această etapă implică determinarea tipului de structură metalică ce trebuie folosită (de exemplu, grinzile și stâlpii), precum și dimensiunile acestora. Calcularea sarcinilor și a încărcăturilor care trebuie suportate de structură, precum și a elementelor de ancorare și de fixare.

Montaj

Această etapă implică planificarea și pregătirea terenului, realizarea fundației și a armăturii, instalarea structurii metalice și a panourilor termoizolante, precum și a sistemelor de iluminare, ventilare și încălzire.

Ferme agricole - Elemente constructive


STRUCTURA METALICĂ

este fabricata Europrofile din otel OL 37 (posibilitate OL 44 si OL52), profile HEA, HEB, HEM, IPE, UNP, sudata, sablata Sa2 ½ , grunduita si vopsita RAL 9002. Fixările se executa cu şuruburi clasa 8.8, 10.9 si 12.9 de înalta rezistenta. Conţine piese înglobate in fundaţii, cadre de fronton, cadre curente, sistem de contravântuire, lonjeroane, pane acoperiş si rigle pereţi din pofile cu pereţi subţiri (tip Z,C,Omega). Pentru deschideri de pana la 15 m se foloseste structura metalica zincata fabricata din profile zincate laminate la rece.

ACOPERIŞ

format din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 40-100 mm, avand 5 cute. Șuruburile de fixare, auto-forante zincate, sunt dotate cu șaibă si garnitură (garnitură vulcanizata de șaibă). Acoperisul include si următoarele elemente: coame, dolii, frontoane, colțare, parazăpezi, jgheaburi și burlane din otel prevopsit cu poliester 25 um in culori RAL standard.

acoperis

PEREȚI

formati din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 30-100 mm, profil pentru perete. Panourile se monteaza vertical prin fixari ascunse. Șuruburile de fixare, auto-forante zincate, sunt dotate cu șaibă si garnitură (garnitură vulcanizata de șaibă). Pereții includ de asemenea: coltare si sorțuri tablă prevopsită Poliester 25 um care protejează soclul din beton armat.

PEREȚI

ACOPERIS SI PERETI DIN TABLA CUTATA:

In cazul in care doriti un depozit fara izolare termica, se poate opta pentru tabla cutata vopsita cu poliester in culori RAL.

Tabla cutata se poate livra la grosimea de 0,5 mm, 0,6 mm sau o,7 mm.

Modelul de cuta prezentat este diferit in functie de utilizarea la perete sau acoperis si in functie de distanta intre suporti (pane).

Luati legatura cu noi pentru urmatorul dumneavoastra proiect

Oferim servicii de consultanta in proiectarea si construirea serelor si solariilor profesionale bazate pe 25 de ani de experienta

Galerie imagini