Creditare sere

CREDITARE PENTRU SERE SI CONSTRUCTII ADIACENTE:

Suntem in masura sa va oferim creditare avantajoasa pentru constructia de sere, ciupercarii, depozite, depozite ambalare, hala productie, hala frig si alte constructii adiacente serelor. Ajutorul este substantial si astfel se poate sa platiti ratele din productia realizata in sere.

CREDIT FURNIZOR (MODEL BANCAR):

Credit prin care livram marfa cu plata amanata (pe credit) pe baza imprumutului in bani pe care il primim de la o banca din Romania, pe o perioada determinata cu plata dobanzii convenite.

  • Este o finantare bancara post livrare.
  • Procedural, cumparatorul va rambursa creditul conform ratelor si scadentelor, convenite cu furnizorul, direct bancii care a imprumutat pe furnizor.
  • Procentul la care este posibil sa va oferim credit furnizor tip bancar este de 10-40% din valoarea totala a investitiei. Termenul de acordare a creditului furnizor este de 1-5 ani. Banca identifica valoarea creditului si capacitatea de rambursare a acestuia, pe baza datelor financiare a firmei dvs.

CREDIT FURNIZOR

Creditul furnizor, un mecanism economic de finanţare de business, fără dobândă.

Credit acordat de catre furnizor cumparatorului sau sub forma livrarii de bunuri, executarii de lucrari sau prestarii de servicii, urmand ca plata sa se faca ulterior la un termen stabilita de comun accord.

  • Procentul la care este posibil sa va oferim credit furnizor este de 20-50% din valoarea totala a investitiei.
  • Termenul de acordare a creditului furnizor este de 1-3 ani.
  • Noi si dvs. de comun acord identificam valoarea creditului si capacitatea de rambursare a acestuia, pe baza contractuala.
  • Garantia este ipoteca pe terenul utilizat la constructia lucrarii contractate. Creditul furnizor este valabil pentru materialele si serviciile puse in opera de catre firma noastra.

Pentru intrebari legate de creditare va rugam sa ne contactati:

RUFY ROOF ENGINEERING SRL

Floreasca Cube – Business Center

Calea Floreasca Nr. 169, Corp X, Et.1, Birou 14B, Sector 1

RO-014459 București, România


Email: office@sere-natura.ro