Constructie depozite frigorifice

Depozite frigorifice pe structura metalica cu panouri termoizolante


Proiectam, producem si montam depozite frigorifice pe structura metalica cu pereti si acoperis din panouri termoizolante

Construcția depozitelor frigorifice implică o serie de factori specifici care trebuie luați în considerare pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a depozitului. Iată câțiva pași cheie în construcția unui depozit frigorific:

 • Planificarea și proiectarea: Înainte de a începe construcția, este important să se planifice și să se proiecteze depozitul frigorific. Aceasta include determinarea capacității depozitului, a temperaturii de depozitare, a specificațiilor sistemului de răcire și a altor caracteristici tehnice necesare.
 • Alegerea locației: Locația depozitului trebuie să fie aleasă cu atenție, luând în considerare factori precum accesul la utilități, transportul și amplasarea geografică.
 • Construcția structurii: Structura depozitului trebuie să fie suficient de robustă și bine izolată pentru a rezista la temperaturile scăzute din interior și pentru a preveni pătrunderea căldurii exterioare.
 • Sistemul de răcire: Sistemul de răcire este unul dintre cele mai importante aspecte ale construcției depozitului frigorific. Aceasta include alegerea și instalarea echipamentelor de răcire, precum și instalarea sistemelor de control al temperaturii.
 • Izolarea termică: Depozitul frigorific trebuie să fie bine izolat pentru a preveni pătrunderea căldurii exterioare și pentru a menține temperatura constantă în interior. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea de materiale de izolație termică de înaltă calitate.
 • Finisajele interioare: Finisajele interioare ale depozitului trebuie să fie durabile și ușor de curățat pentru a preveni contaminarea alimentelor depozitate.
 • Siguranța: Pentru a asigura siguranța depozitului frigorific, trebuie luate în considerare măsurile de securitate, cum ar fi instalarea de sisteme de alarmă și de monitorizare a temperaturii.
{{brizy dc img featured image size= Constructie depozite frigorifice

Construim urmatoarele tipuri de depozite frigorifice:

 • Depozit frigorific pentru legume fructe: +2° +10° grade celsius;
 • Depozit frigorific pentru flori: +2° +10° grade celsius;
 • Depozit frigorific refrigerare: 0° +5° grade celsius;
 • Depozit frigorific congelare: -18° grade celsius.

Dimensiuni hala productie:

 • deschidere 7-14-21-28 m;
 • lungime 15-100 m;
 • inaltime utila 2-3-4 m;
 • izolare termica: panou termoizolant 40-100 mm;
 • structura metalica galvanizata;
 • usi izolate termic;
 • rafturi galvanizate;

Oferim solutii complete pentru depozite frigorifice in functie de necesitatile dumneavoastra


Proiectare

Proiectam depozite frigorifice pe structura metalica in functie de specificatiile dumneavoastra, tinand cont de: dimensiuni, capacitati, zona geografică, climatul, necesitățile de stocare, reglementările locale

Constructie

Această etapă implică determinarea tipului de structură metalică ce trebuie folosită (de exemplu, grinzile și stâlpii), precum și dimensiunile acestora.

Montaj

Această etapă implică planificarea și pregătirea terenului, realizarea fundației și a armăturii, instalarea structurii metalice și a panourilor termoizolante, precum și a sistemelor de frig, iluminare, ventilare și încălzire.

Depozite frigorifice - Elemente constructive


STRUCTURA METALICĂ

este fabricata Europrofile din otel OL 37 (posibilitate OL 44 si OL52), profile HEA, HEB, HEM, IPE, UNP, sudata, sablata Sa2 ½ , grunduita si vopsita RAL 9002. Fixările se executa cu şuruburi clasa 8.8, 10.9 si 12.9 de înalta rezistenta. Conţine piese înglobate in fundaţii, cadre de fronton, cadre curente, sistem de contravântuire, lonjeroane, pane acoperiş si rigle pereţi din pofile cu pereţi subţiri (tip Z,C,Omega). Pentru deschideri de pana la 15 m se foloseste structura metalica zincata fabricata din profile zincate laminate la rece.

ACOPERIŞ

format din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 40-100 mm, avand 5 cute. Șuruburile de fixare, auto-forante zincate, sunt dotate cu șaibă si garnitură (garnitură vulcanizata de șaibă). Acoperisul include si următoarele elemente: coame, dolii, frontoane, colțare, parazăpezi, jgheaburi și burlane din otel prevopsit cu poliester 25 um in culori RAL standard.

acoperis

PEREȚI

formati din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 30-100 mm, profil pentru perete. Panourile se monteaza vertical prin fixari ascunse. Șuruburile de fixare, auto-forante zincate, sunt dotate cu șaibă si garnitură (garnitură vulcanizata de șaibă). Pereții includ de asemenea: coltare si sorțuri tablă prevopsită Poliester 25 um care protejează soclul din beton armat.

PEREȚI

Luati legatura cu noi pentru urmatorul dumneavoastra proiect

Oferim servicii de consultanta in proiectarea si construirea serelor si solariilor profesionale bazate pe 25 de ani de experienta

Galerie imagini