Sere și solarii pentru legume


Serele și solariile pentru legume sunt structuri acoperite care permit cultivatorilor să creeze condiții optime de creștere pentru legume, oferind o protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile și îmbunătățind astfel randamentul culturilor. Acestea pot fi construite dintr-o varietate de materiale, cum ar fi sticlă, policarbonat sau plastic și pot fi de dimensiuni diferite, de la sere mici pentru grădinărit la sere mari pentru agricultura comercială.

Serele și solariile pentru legume sunt proiectate pentru a menține o temperatură și o umiditate constantă, care să permită creșterea și dezvoltarea optimă a plantelor. Acestea pot fi echipate cu un sistem de ventilație și încălzire, care să asigure o temperatură constantă în interiorul serei sau solariului, indiferent de condițiile meteorologice din exterior.

De asemenea, serele și solariile pentru legume pot fi dotate cu un sistem de irigare, care să permită o administrare controlată a apei, asigurând astfel o cantitate corespunzătoare de apă pentru creșterea plantelor. Acestea pot fi construite cu un număr variabil de rafturi și pot fi utilizate pentru cultivarea legumelor în diferite stadii de dezvoltare, precum și pentru cultivarea legumelor în afara sezonului de creștere.

Serele și solariile pentru legume sunt utilizate în mod obișnuit în agricultura comercială și pot fi utilizate pentru cultivarea legumelor precum roșiile, castraveții, ardeii, vinetele, dar și alte legume care necesită o perioadă de creștere mai lungă și condiții de creștere controlate. Acestea pot fi de asemenea utilizate pentru cultivarea de legume organice și sustenabile, oferind astfel consumatorilor opțiuni mai sănătoase și mai sigure de produse agricole.

Sere și solarii pentru legume

Sere și solarii pentru legume proiectate personalizat in functie de specificatiile dumneavoastra


Sere PROFESIONALE

Sere PROFESIONALE

Serele profesionale NaTura proiectate, produse si asamblate de catre firma noastra reprezintă o soluție eficientă și rentabilă pentru producția agricolă, permițând cultivatorilor să obțină recolte mai bune și de calitate superioară, indiferent de condițiile meteo sau de mediul înconjurător.

Sere HOBBY

Sere HOBBY

Serele Hobby sunt fabricate in totalitate de firma noastra in Romania utilizand conceptul de sere pentru utilizare intensa pe termen lung, utilizarea pe scara larga a energiei solare pentru sere eficiente energetic si proiectarea completa cf. cu normele din constructii din Romania.

Sere ECO

Sere ECO

Serele ECO sunt fabricate in totalitate de firma noastra in Romania utilizand conceptul de sere pentru utilizare intensa pe termen lung, fara a fi necesar a se interveni esential asupra serei in intervale mai scurte de 10 ani (cum ar fi cazul solariilor cu folie – unde folia se schimba in intervale de 3-6 ani, in functie de calitate si de actiunea intemperiilor).

Sere sticla

Sere sticla

Sere din sticla – SERE ACD Belgia – Sistem complet, structura, Sticlă grosime 4 mm securizată, trape, ușă, garnituri EPDM, sisteme fixare. Serele din sticlă sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, de la mici sere de grădină până la mari structuri comerciale.

Ciupercarii

Ciupercarii

Ciupercariile produse si livrate de noi sunt realizate pe structuri metalice din otel OL 37 (posibilitate OL 44 si OL52) si acoperis format din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 40-100 mm si sunt special concepute pentru cultivarea ciupercilor, fiind prevazute cu uși, ferestre și alte deschideri pentru ventilare și controlul umidității și temperaturii.

Sere legume

Sere legume

Serele pentru legume din sticla securizată sunt structuri metalice acoperite, concepute pentru a proteja și promova creșterea plantelor legumicole în condiții controlate, indiferent de condițiile meteorologice din exterior. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, de la mici sere pentru grădina de acasă până la structuri mari folosite în producția comercială

Luati legatura cu noi pentru urmatorul dumneavoastra proiect

Oferim servicii de consultanta in proiectarea si construirea serelor si solariilor profesionale bazate pe 25 de ani de experienta