Sere și solarii pentru flori


Serele și solariile pentru flori sunt structuri acoperite proiectate pentru a crea condiții optime de creștere a plantelor ornamentale, precum flori și plante decorative. Acestea sunt folosite în mod obișnuit în grădinăritul comercial sau pentru producerea de flori în cantități mari, dar și în grădinăritul de agrement sau amator.

Serele și solariile pentru flori sunt construite dintr-o varietate de materiale, cum ar fi sticlă, policarbonat sau plastic, și pot fi de dimensiuni diferite, de la sere mici pentru grădinărit la sere mari pentru producția comercială de flori. Acestea sunt proiectate pentru a menține o temperatură și o umiditate constantă, care să permită creșterea și dezvoltarea optimă a plantelor.

De asemenea, serele și solariile pentru flori sunt dotate cu un sistem de ventilație și încălzire, care să asigure o temperatură constantă în interiorul serei sau solariului, indiferent de condițiile meteorologice din exterior. Ele pot fi echipate cu un sistem de iluminare suplimentară, care să permită cultivatorilor să creeze condiții optime de creștere a plantelor în perioadele cu lumina naturală redusă.

Serele și solariile pentru flori pot fi construite cu un număr variabil de rafturi și pot fi utilizate pentru cultivarea plantelor în diferite stadii de dezvoltare, precum și pentru cultivarea plantelor în afara sezonului de creștere. Acestea pot fi dotate cu un sistem de irigare automat sau manual, care să permită o administrare controlată a apei, asigurând astfel o cantitate corespunzătoare de apă pentru creșterea plantelor.

În concluzie, serele și solariile pentru flori sunt o opțiune excelentă pentru cultivatorii care doresc să producă flori sau plante ornamentale în condiții optime, indiferent de sezonul de creștere sau condițiile meteorologice din exterior. Acestea sunt utile atât în grădinăritul comercial, cât și în cel amator.

Sere si solarii pentru flori Sere și solarii pentru flori

Sere și solarii pentru flori proiectate personalizat in functie de specificatiile dumneavoastra


Sere PROFESIONALE

Sere PROFESIONALE

Serele profesionale NaTura proiectate, produse si asamblate de catre firma noastra reprezintă o soluție eficientă și rentabilă pentru producția agricolă, permițând cultivatorilor să obțină recolte mai bune și de calitate superioară, indiferent de condițiile meteo sau de mediul înconjurător.

Sere HOBBY

Sere HOBBY

Serele Hobby sunt fabricate in totalitate de firma noastra in Romania utilizand conceptul de sere pentru utilizare intensa pe termen lung, utilizarea pe scara larga a energiei solare pentru sere eficiente energetic si proiectarea completa cf. cu normele din constructii din Romania.

Sere ECO

Sere ECO

Serele ECO sunt fabricate in totalitate de firma noastra in Romania utilizand conceptul de sere pentru utilizare intensa pe termen lung, fara a fi necesar a se interveni esential asupra serei in intervale mai scurte de 10 ani (cum ar fi cazul solariilor cu folie – unde folia se schimba in intervale de 3-6 ani, in functie de calitate si de actiunea intemperiilor).

Sere sticla

Sere sticla

Sere din sticla - SERE ACD Belgia - Sistem complet, structura, Sticlă grosime 4 mm securizată, trape, ușă, garnituri EPDM, sisteme fixare. Serele din sticlă sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, de la mici sere de grădină până la mari structuri comerciale.

Ciupercarii

Ciupercarii

Ciupercariile produse si livrate de noi sunt realizate pe structuri metalice din otel OL 37 (posibilitate OL 44 si OL52) si acoperis format din panouri termoizolante cu poliuretan la grosimea de 40-100 mm si sunt special concepute pentru cultivarea ciupercilor, fiind prevazute cu uși, ferestre și alte deschideri pentru ventilare și controlul umidității și temperaturii.

Sere legume

Sere legume

Serele pentru legume din sticla securizată sunt structuri metalice acoperite, concepute pentru a proteja și promova creșterea plantelor legumicole în condiții controlate, indiferent de condițiile meteorologice din exterior. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, de la mici sere pentru grădina de acasă până la structuri mari folosite în producția comercială

Luati legatura cu noi pentru urmatorul dumneavoastra proiect

Oferim servicii de consultanta in proiectarea si construirea serelor si solariilor profesionale bazate pe 25 de ani de experienta