Exemple de culturi in sere de policarbonat

Culturi realizate in serele construite si anvelopate cu policarbonat celular 16 mm cu 3 sau 5 pereti.


Serele din policarbonat sunt o opțiune populară pentru cultivarea plantelor, deoarece policarbonatul este un material durabil, rezistent la intemperii și ușor de curățat. Există mai multe culturi care pot fi cultivate în sere de policarbonat, inclusiv legume, flori, ierburi și plante ornamentale.

Legumele sunt o opțiune populară pentru culturile de sere de policarbonat. Într-un astfel de mediu controlat, legumele pot fi cultivate pe tot parcursul anului. Tomatele, castraveții, ardeii și fasolea sunt câteva exemple de legume care se dezvoltă bine în serele de policarbonat.

Florile sunt o altă opțiune populară pentru culturile din sere de policarbonat. Florile precum trandafirii, lalelele, crizantemele și ghioceii pot fi cultivate în serele de policarbonat, oferind o floare frumoasă și de calitate pentru decorarea interioară sau exterioară a casei.

Ierburile și plantele aromatice sunt o altă opțiune populară pentru culturile de sere de policarbonat. Plante precum busuiocul, menta, rozmarinul și coriandrul sunt ușor de crescut și pot fi folosite în bucătărie pentru a adăuga aromă și gust la mâncărurile preparate.

Plantele ornamentale, cum ar fi ferigi, crizanteme și bromeliile, sunt alte opțiuni populare pentru culturile de sere de policarbonat. Aceste plante pot fi utilizate pentru a decora interiorul casei sau grădinii și sunt ușor de îngrijit într-un mediu controlat de seră.

În general, serele de policarbonat sunt o opțiune excelentă pentru cultivarea unei game largi de culturi. Cu un mediu controlat, puteți cultiva plante și legume de calitate pe tot parcursul anului, ceea ce face ca serele de policarbonat să fie o investiție excelentă pentru oricine dorește să își extindă grădina sau să își îmbunătățească producția de plante.

RRE sera culturi realizate romania1 Exemple de culturi in sere de policarbonat